Zorg en Zekerheid

De Zorgverzekeraar van Quinten

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid bestaat al ruim 200 jaar en is gevestigd in ons mooie Leiden. Als dé regionale zorgverzekeraar kennen ze onze buurt goed en krijgen zo meer voor jou gedaan. Dankzij goede afspraken met zorgverleners in de omgeving, kan jij op veel plekken terecht. Zorg en Zekerheid biedt passende zorgverzekeringen aan voor elke student.

Quintus heeft afspraken gemaakt met Zorg en Zekerheid waardoor jij voordeel krijgt op je zorgverzekering. Zo ontvang je ruime vergoedingen en krijg je korting op de meeste aanvullende verzekeringen. Ook profiteer je van extra’s voor de vereniging. Want als nieuwe verzekerde bij Zorg en Zekerheid draag je bij aan een toffe invulling van de externe dag tijdens de Subweek.

Genoeg reden dus om je via Quintus collectief te verzekeren bij Zorg en Zekerheid.

Op Zorgenzekerheid.nl/Quintus lees je meer over de voordelen en kun je direct je premie berekenen.

LID WORDEN VAN

QUINTUS

Leuk dat je interesse hebt om lid te worden bij A.L.S.V. Quintus. Gedurende de EL CID week is het mogelijk om je in te schrijven. Graag verwijzen we je door naar onze speciale EL CID website voor meer informatie!

Natuurlijk kun je door het jaar heen al allerlei informatie van ons ontvangen. Stuur daarvoor een mailtje naar bestuur@alsvquintus.nl.