Zorg en Zekerheid

De Zorgverzekeraar van Quinten

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid bestaat al ruim 200 jaar en haar hoofdkantoor is gevestigd in ons mooie Leiden. Doordat zij jouw buurt zo goed kennen, krijgen ze meer voor jou gedaan. Zorg en Zekerheid heeft goede afspraken met regionale zorgverleners en biedt passende zorgverzekeringen met ruime vergoedingen voor elke student. 

Wist je dat Quintus afspraken met Zorg en Zekerheid heeft gemaakt waar jij van profiteert? Samen met Zorg en Zekerheid helpen we je om de wereld van de zorgverzekeringen beter te doorgronden, en je zorgverzekering goed en voordelig te regelen. Bijvoorbeeld met ruime vergoedingen voor tandarts en fysiotherapie in je aanvullende verzekering. Vanaf 16 november kunnen Quinten zich weer collectief verzekeren via Zorg en Zekerheid.

Drie redenen om je via Quintus collectief te verzekeren:

  1. Je profiteert van verschillende voordelen voor jou én de vereniging. 
  2. Ieder lid dat overstapt naar de collectieve verzekering spaart mee voor een door Zorg en Zekerheid gesponsorde externe dag van de Subweek. Ben je al verzekerd bij Zorg en Zekerheid? Dan tel je hierin gewoon mee! 
  3. Het dispuut dat met de meeste dispuutsgenoten overstapt naar Zorg en Zekerheid wint €1.500,- om dispuutssportkleding mee aan te schaffen voor tijdens de Subweek. Ook hierbij geldt dat reeds verzekerden meetellen. Klik HIER voor de actievoorwaarden.

Via de Quintus-pagina op de site van Zorg en Zekerheid kun je de verschillende zorgverzekeringen van Zorg en Zekerheid vergelijken. Daarnaast vind je daar informatie over de collectieve zorgverzekering en bijbehorende voordelen. 

LID WORDEN VAN

QUINTUS

Leuk dat je interesse hebt om lid te worden bij A.L.S.V. Quintus. Gedurende de EL CID week is het mogelijk om je in te schrijven. Graag verwijzen we je door naar onze speciale EL CID website voor meer informatie!

Natuurlijk kun je door het jaar heen al allerlei informatie van ons ontvangen. Stuur daarvoor een mailtje naar bestuur@alsvquintus.nl.