Zorg en Zekerheid

De Zorgverzekeraar van Quinten.

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid bestaat al ruim 200 jaar en haar hoofdkantoor is gevestigd in ons mooie Leiden. Zij zetten zich in voor een gezonde regio en willen via Quintus ook de jongeren van Leiden bereiken. Zorg en Zekerheid heeft een ruime keuze aan goede zorgverleners in heel Nederland en passende zorgverzekeringen voor elke student.

Tijdens je studententijd moet je als student veel zaken zelf regelen, die voorheen door ouders en/of verzorgers geregeld werden. Een belangrijk onderdeel hiervan is het regelen van je zorgverzekering. Het is namelijk ontzettend belangrijk om zorg goed te regelen, juist nu. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Zorg en Zekerheid: zij kunnen je helpen om de wereld van de zorgverzekeringen beter te doorgronden, en je zorgverzekering goed en voordelig te regelen.

Verder draagt Zorg en Zekerheid veel bij aan Quintus. Zo sponsoren ze de Subweek, onze sportweek die ieder jaar in mei georganiseerd wordt. Dit is een leuke samenwerking, omdat gezondheid en activiteit bij zowel Quintus als Zorg en Zekerheid hoog in het vaandel staan.

Half november worden landelijk de premies per zorgverzekering voor 2021 bekend gemaakt. Op dat moment kun je je huidige zorgververzekering vergelijken met de verschillende pakketten van Zorg en Zekerheid. Op deze pagina wordt spoedig meer bekend gemaakt over Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid en de samenwerking met A.L.S.V. Quintus.