Zorg en Zekerheid

De Zorgverzekeraar van Quinten.

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid bestaat al ruim 200 jaar en haar hoofdkantoor is gevestigd in ons mooie Leiden. Zij zetten zich in voor een gezonde regio en willen via Quintus ook de jongeren van Leiden bereiken. Zorg en Zekerheid heeft goede afspraken met regionale zorgverleners en biedt passende zorgverzekeringen met ruime vergoedingen voor elke student. 

Vorig jaar zijn wij een samenwerking aangegaan metZorg en Zekerheid: zij kunnen je helpen om de wereld van de zorgverzekeringen beter te doorgronden, en je zorgverzekering goed en voordelig te regelen. Vanaf 16 november kunnen Quinten zich collectief verzekeren via Zorg en Zekerheid. 

Drie redenen om je via Quintus collectief te verzekeren: 

  1. Je profiteert van verschillende voordelen voor jou én de vereniging. 
  2. Ieder lid dat overstapt naar de collectieve verzekering spaart mee voor een door Zorg en Zekerheid gesponsorde externe dagvan de Subweek. Ben je al verzekerd bij Zorg en Zekerheid? Dan tel je hierin gewoon mee! 
  3. Het dispuut dat met de meeste dispuutsgenotenoverstapt naar Zorg en Zekerheid wint €1.500,- om dispuutssportkleding mee aan te schaffen voor tijdensde Subweek. Ook hierbij geldt dat reeds verzekerden meetellen. Klik hier voor de actievoorwaarden. 
 

Via de Quintus-pagina op de site van Zorg enZekerheid kun je de verschillende zorgverzekeringen van Zorg en Zekerheid vergelijken. Daarnaast vind je daar informatie over de collectieve zorgverzekering en bijbehorendevoordelen.