Reunisten

Sinds 1979 een bekende ontmoetingsplaats

Studentenvereniging Quintus is een jonge vereniging en werd pas in 1979 opgericht. Op deze pagina vindt u meer informatie over het ontstaan van Quintus.

Stichting Reunisten Quintus

In 1981 is de Stichting Reünisten Quintus (SRQ) in het leven geroepen om de bloei van de vereniging te bevorderen. De banden tussen de reünisten én de banden tussen de vereniging en de reünisten werden onderling verstevigd. Inmiddels hebben wij een groot netwerk aan reünisten. De SRQ kan zorgen dat dit netwerk optimaal benut wordt om contacten tussen reünisten te behouden en huidige leden in contact te brengen met reünisten.

Activiteiten

Jaarlijks organiseert de SRQ onder meer een Nieuwjaarsborrel en een Hemelvaartsborrel, dit zijn gezellige momenten waarop reünisten van Quintus weer eens met elkaar kunnen borrelen op onze sociëteit.

Verder is de jaarlijkse Juffermanslezing een hoogtepunt. Hierbij wordt een reünist van Quintus gevraagd om zijn of haar verhaal te delen met de actieve leden en reünisten van Quintus. Sprekers bij dit evenement zijn onder meer geweest Rik van de Westerlaken, Edith Schippers en Rosanne Hertzberger. Ieder lustrumjaar organiseert de SRQ een groot feest in de Hortus Botanicus in Leiden om met reünisten te vieren dat Quintus weer vijf jaar langer bestaat.

LID WORDEN VAN

QUINTUS

Leuk dat je interesse hebt om lid te worden bij A.L.S.V. Quintus. Gedurende de EL CID week is het mogelijk om je in te schrijven. Graag verwijzen we je door naar onze speciale EL CID website voor meer informatie!

Natuurlijk kun je door het jaar heen al allerlei informatie van ons ontvangen. Stuur daarvoor een mailtje naar bestuur@alsvquintus.nl.