Restaurant

Ons restaurant.

Onze sociëteit heeft een restaurant waar we voor studentikoze prijzen heerlijke maaltijden en drankjes verkopen. Bekijk ons menu en kom snel eens langs!

Reserveren.

Gedurende het collegejaar verwelkomen wij studenten maar ook andere inwoners van Leiden in ons restaurant.

In verband met de coronamaatregelen vragen wij u van tevoren te reserveren. Dit kan door te bellen naar Quintus of door te reserveren via ons systeem.

Richtlijnen RIVM.

We vragen al onze bezoekers om zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM, ten behoeve van uw veiligheid en die van ons. Bedankt voor uw medewerking!

Het restaurant mag alleen betreden worden op reservering, dit kan via deze pagina. Spontaan een hapje gaan eten in ons restaurant is de komende tijd nog niet mogelijk.

Tussen gasten onderling en tussen gasten en personeel wordt anderhalve meter afstand gehouden. Bij huishoudens en tweetallen wordt niet gehandhaafd op de anderhalve meter afstand.

De tafels in het restaurant zijn zo gepositioneerd dat er vier mensen op anderhalve meter kunnen zitten. De opstelling mag niet veranderd worden. Voor gezinnen en huishoudens kan een uitzondering gemaakt worden.

Bij de ingang dienen gasten hun handen te ontsmetten, op de tafels is ook handgel aanwezig. Na afloop van ieder bezoek worden de tafels, stoelen en menukaarten gereinigd.