Contact - A.L.S.V. Quintus
58
page-template-default,page,page-id-58,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-17.6,qode-theme-ezero,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Contact

A.L.S.V. Quintus

 

Ons bezoekadres is: Boommarkt 5, 2311EA te Leiden.

 

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 18:00 bereikbaar op 071-5144405. U kunt ook mailen naar bestuur@alsvquintus.nl.

Update 25 maart 2020:

In verband met het corona virus werkt het bestuur de aankomende tijd vanuit huis. Als gevolg hiervan zijn wij telefonisch slechter bereikbaar. Wij raden u aan te mailen naar bestuur@alsvquintus.nl of via deze site het e-mail adres van het bestuurslid op te zoeken en diegene te mailen.

Interesse in samenwerking?

 

Wat maakt A.L.S.V. Quintus voor u interessant om mee samen te werken? Met meer dan 1400 leden is Quintus één van de drie grootste studentenvereniging van Leiden en biedt hiermee een breed scala van studies aan. Quinten beginnen zich vroeg in hun studententijd te oriënteren op de arbeidsmarkt. Het is om die reden belangrijk om met uw bedrijf onder studenten naamsbekendheid te krijgen. Bij onze vereniging kunt u dus terecht voor uw toekomstige werknemer!
Quintus biedt u de mogelijkheid om deze hardwerkende en leergierige student te leren kennen d.m.v. verscheidene recruitment-evenementen.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een samenwerking? Mail dan naar acquisitie@alsvquintus.nl