Samenwerken

Samenwerken.

Via Quintus komt u in contact met al onze studenten en reünisten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina vindt u meer informatie en onze contactgegevens.

Word partner van Quintus.

A.L.S.V. Quintus heeft ruim 1400 leden die grotendeels studeren aan de universiteit of hogeschool van Leiden, jaarlijks komen hier zo’n 300 leden bij. Quinten beginnen zich al vroeg in hun studententijd de oriënteren op de arbeidsmarkt. Quintus biedt u de mogelijkheid om deze hardwerkende en leergierige student te leren kennen via verscheidene recruitment-evenementen. Ook kunt u bij ons terecht voor fysieke en digitale promotie.

Quest.

De Quest is de carrierecommissie van Quintus. Deze commissie organiseert verschillende evenementen in samenwerking met organisaties, bedrijven en individuen.

Zo organiseren zij lezingen, bedrijvendiners  inhousedagen en een jaarlijks carrièrefestival. Bent u benieuwd naar de inhoud van hun activiteit of geïnteresseerd om betrokken te raken? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens!

Contact.

Lees meer over de mogelijkheden in onze brochure of neem vrijblijvend contact op voor een offerte. Bel hiervoor naar 071 51 444 05 of mail naar acquisitie@alsvquintus.nl.