Sociëteit

Sociëteit "Quintus"

Studentenvereniging Quintus beschikt over een eigen pand. Op onze sociëteit hebben wij prachtige ruimtes om te eten, borrelen, feesten of vergaderen.

Verhuizing en verbouwing

Na de oprichting van Quintus werd er lange tijd geborreld in een monumentaal pand aan de Oude Singel. Dit bleek na verloop van tijd niet ideaal te zijn voor een studentensociëteit. Daardoor werd in de zomer van 1996 verhuisd naar het huidige pand aan de Boommarkt 5. Omdat dit een voormalige bomvrije telefooncentrale is, is dit de perfecte locatie voor een studentensociëteit.

Heden ten dage is Quintus nog steeds groeiend en vooruitstrevend. Disputen groeien en er blijven continue nieuwe disputen bij komen. Daarom werd in 2015 besloten om het pand te verbouwen, om zo aan de groeiende behoeften van studenten te voldoen. De verbouwing is in 2019 afgerond.

Er zijn meer zalen bijgekomen, zoals ‘De Centrale’, onze feestkelder.  Ook is ons pand enorm verduurzaamd en zijn er zonnepanelen op het dak geplaatst.

Zalen

A.L.S.V. Quintus heeft buiten haar activiteiten om de mogelijkheid om haar ruimtes af te schrijven voor diners, borrels en feesten van studenten.

Bekijk onze brochure voor meer informatie of neem contact op.

LID WORDEN VAN

QUINTUS

Leuk dat je interesse hebt om lid te worden bij A.L.S.V. Quintus. Gedurende de EL CID week is het mogelijk om je in te schrijven. Graag verwijzen we je door naar onze speciale EL CID website voor meer informatie!

Natuurlijk kun je door het jaar heen al allerlei informatie van ons ontvangen. Stuur daarvoor een mailtje naar bestuur@alsvquintus.nl.