Studie & Carrière

Studie

Binnen Quintus is er aandacht voor je studievoortgang; je bent immers in Leiden om te studeren.

Zo wordt er rekening gehouden met de studieverplichtingen van eerstejaars (en ouderejaars) die studeren aan de Hogeschool en de Universiteit om de overgang van scholier naar student zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het Quintus kalenderjaar wordt afgestemd op de tentamens en de verwachtingen die Quintus heeft van haar leden zullen nooit overlappen met studieverplichtingen.

Daarnaast worden er elk jaar op Quintus cursussen aangeboden zoals tentamentrainingen. Verder zijn je dispuutsgenoten er om je te ondersteunen bij je studievoortgang, er is altijd wel een ouderejaars die je kan helpen!

Carrière

Tijdens je studententijd word je klaargestoomd voor de toekomst, niet alleen op sociaal gebied maar ook op academisch gebied.

De carrièrecommissie van Quintus, de Quest, organiseert activiteiten die studenten hierbij helpen. Zo zijn er bedrijvendiners, lezingen, inhouse dagen en een groot jaarlijks carrièrefestival. Ook binnen disputen worden op kleinere schaal carrièregerichte evenementen georganiseerd.

Bij Quintus vergroot je je netwerk en vaardigheden!

LID WORDEN VAN

QUINTUS

Leuk dat je interesse hebt om lid te worden bij A.L.S.V. Quintus. Gedurende de EL CID week is het mogelijk om je in te schrijven. Graag verwijzen we je door naar onze speciale EL CID website voor meer informatie!

Natuurlijk kun je door het jaar heen al allerlei informatie van ons ontvangen. Stuur daarvoor een mailtje naar bestuur@alsvquintus.nl.