Zalen

Boommarktzaal.

In deze nieuwe zaal houden we elke vrijdagmiddag een VriMiBo. Dat is een borrel waar iedereen die zin heeft, het weekend kan komen inluiden onder het genot van een spelletje en een speciaalbiertje. Ook is het een mooie zaal om een afstudeerborrel te geven, als je je studie hebt afgerond.

Centrale.

Ook deze zaal in de kelder is een nieuwe toevoeging aan ons pand. Hier wordt wekelijks op vrijdag een dixo gehouden. Hier zijn Quinten en andere studenten uit Leiden welkom. Er wordt muziek gedraaid door de DisQ, de DJ-commissie van Quintus.

Dakterras.

Sinds de verbouwing hebben we op Quintus ook de gelegenheid om buiten van de zon te genieten op het dakterras. 
Bij speciale gelegenheden worden hier ook barbecues gehouden. 

Raevenzaal.

Dit is onze grootste borrel- en feestzaal. Hier borrelen al onze disputen op maandag- of donderdagavond en worden grote feesten gegeven. In de EL CID treden hier ook altijd leuke artiesten op.

Restaurant.

Quintus heeft een eigen restaurant. Dit is geopend van maandag tot en met donderdag. Onze kok, Bruno, kookt dan allerlei heerlijke maaltijden voor een studentikoze prijs. Het restaurant is geopend voor Quinten en externen, iedereen is welkom.

Singelzaal.

De Singelzaal is onze kleine borrelzaal, hier kunnen commissies of disputen in kleinere samenstellingen borrelen. Ook hebben we hier een mooie, nieuwe pooltafel en dartborden. 

Snouck.

Dit is een van de mooiste ruimtes van Quintus, hier vergaderen het bestuur en commissies. De tafel in het Snouck is zo groot, dat de voorkant van het pand open gemaakt moest worden om de tafel naar binnen te krijgen!

Interesse in een zaal?

Lees meer over de mogelijkheden voor studenten in onze brochure.