Zalen

Boommarktzaal

In deze nieuwe zaal houden we elke vrijdagmiddag een VriMiBo. Dat is een borrel waar iedereen die zin heeft, het weekend kan komen inluiden onder het genot van een spelletje en een speciaalbiertje. Ook is het een mooie zaal om een afstudeerborrel te geven, als je je studie hebt afgerond.

Centrale.

Ook deze zaal in de kelder is een nieuwe toevoeging aan ons pand. Hier wordt wekelijks op vrijdag een dixo gehouden. Hier zijn Quinten en andere studenten uit Leiden welkom. Er wordt muziek gedraaid door de DisQ, de DJ-commissie van Quintus.

Dakterras

Sinds de verbouwing hebben we op Quintus ook de gelegenheid om buiten van de zon te genieten op het dakterras. 
Bij speciale gelegenheden worden hier ook barbecues gehouden. 

Raevenzaal.

Dit is onze grootste borrel- en feestzaal. Hier borrelen al onze disputen op maandag- of donderdagavond en worden grote feesten gegeven. In de EL CID treden hier ook altijd leuke artiesten op.

Restaurant

Quintus heeft een eigen restaurant. Dit is geopend van maandag tot en met donderdag. Onze kok, Bruno, kookt dan allerlei heerlijke maaltijden voor een studentikoze prijs. Het restaurant is geopend voor Quinten en externen, iedereen is welkom.

Singelzaal

De Singelzaal is onze kleine borrelzaal, hier kunnen commissies of disputen in kleinere samenstellingen borrelen. Ook hebben we hier een mooie, nieuwe pooltafel en dartborden. 

Snouck

Het Snouck, vernoemd naar Snouck Hurgronje, is de vergaderruimte van het bestuur. Het is wellicht de mooiste ruimte van de Sociëteit.

Interesse in een zaal?

Lees meer over de mogelijkheden voor studenten in onze brochure.

LID WORDEN VAN

QUINTUS

Leuk dat je interesse hebt om lid te worden bij A.L.S.V. Quintus. Gedurende de EL CID week is het mogelijk om je in te schrijven. Graag verwijzen we je door naar onze speciale EL CID website voor meer informatie!

Natuurlijk kun je door het jaar heen al allerlei informatie van ons ontvangen. Stuur daarvoor een mailtje naar bestuur@alsvquintus.nl.