Doneren verbouwing - A.L.S.V. Quintus
15988
page-template-default,page,page-id-15988,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-17.6,qode-theme-ezero,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Doneren verbouwing

Wat fijn dat je overweegt een donatie te doen of Quintus bij te staan met een lening! Je kunt hieronder direct het antwoordformulier invullen. Verderop staat uitgebreide uitleg bij alle donatie-opties. Als je verder nog vragen hebt, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de Secretaris (Maike Starrevelt) via fundraising@alsvquintus.nl.

Op deze pagina:
Antwoordformulier
– Uitleg verschillende donatie-opties

Antwoordformulier

[ninja_forms id=4]

Uitleg verschillende donatie-opties

1.1
Doneer een zonnepaneel
Het plan is om vrijwel het hele dak van Quintus vol te zetten met zonnepanelen. De rest van het dak wordt een zogenaamd “groen dak”, vol met vegetatie. Met jouw eenmalige donatie van € 400 schaffen wij een zonnepaneel aan, dat op het dak van de sociëteit geplaatst wordt.
1.2
Doneer eenmalig een bedrag naar keuze
Als je gewoon een eenmalige donatie wilt doen, dan is die natuurlijk ook van harte welkom! Je kunt zelf het bedrag kiezen.
2
Periodieke schenking van € 300 of € 500 per jaar
Met een periodieke schenking steun je Quintus gedurende vijf jaar. Deze schenking is volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting, waardoor je tot 51,75% van het schenkbedrag terugkrijgt bij de inkomstenbelasting. Bij deze donatie-optie gaat een deel van je schenking (standaard 25%) gaat naar het Quintusfonds, waar het gebruikt wordt voor de financiële ondersteuning van bijzondere academische en culturele projecten. De overige 75% gaat naar de verbouwing. Je kunt, indien gewenst, ook voor andere percentages kiezen.
3
Lening
Quintus heeft een flinke hypotheek afgesloten bij de bank, en betaalt daar rente over. Door geld aan Quintus te lenen (vanaf € 5.000), help je hierin de nodige kosten te besparen. Je krijgt jaarlijks 0,5% rente; aan het einde van de looptijd (10 jaar) wordt het gehele bedrag terugbetaald. De lening wordt contractueel vastgelegd.
4
Arrangement op maat
Wil je privé of zakelijk een bijzondere gift doen, of wil je bijvoorbeeld een deel van de hypotheek overnemen? Dan stellen we dat zeer op prijs. Vul in dat geval in het antwoordformulier je voorstel in, of vraag simpelweg of we je even terugbellen.